محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، میثم مرادیبیناباج معاون راهبری استانهای حوزه هنری و جمعی از مسئولان استانی با حضور در منزل «عباس ناصری» هنرمند کاریکاتوریست خراسان شمالی از تلاشهای بیوقفه و فعالیتهای اثربخش این هنرمند قدردانی و از وی به عنوان هنرمندی که هنر کاریکاتور را به خدمت فرهنگ زیستبوم خود درآورده است، یاد کردند.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، عباس ناصری و دیگر مسئولان همراه در ابتدای این دیدار وضعیت فرهنگی و هنری استان را برای رئیس حوزه هنری کشور شرح دادند. دادمان نیز در ادامه از فعالیتهای خودجوش و ارزشمند این هنرمند در اعتلای هنر و هنرمندان بومی استان خراسان شمالی و معرفی مفاخر فرهنگی در عرصه بینالمللی قدردانی کرد.
*
میثم مرادیبیناباج، معاون راهبری استانهای حوزه هنری کشور نیز که پیش از این به عنوان رئیس حوزه هنری خراسان شمالی به فعالیت مشغول بود، با مروری بر فعالیتها و برنامههای گذشته و با تقدیر از تلاشهای شبانهروزی و بیوقفه «عباس ناصری»، به شاخصهای آثار وی اشاره کرد و گفت: کار مهم «ناصری» این است که هنر کاریکارتور را به خدمت فرهنگ زیستبوم خود درآورده است.
وی افزود: این هنرمند از یک دورهای به بعد در کنار برگزاری جشنوارههای ملی، سوژههای اثرگذار منطقه خود را انتخاب میکرد و با دعوت از دیگر هنرمندان این حوزه برای کار و خلق اثر، 11 شخصیت هنرمند برجسته استان را در سطح ملی و بینالمللی معرفی کرد.
*
حجتالاسلام علی رفیعی مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی نیز در این دیدار ابزار هنر را گویا و مبتکرانه خواند و ضمن قدردانی از نگاه دقیق و تلاشهای این هنرمند گفت: بدون شک هر موضوعی که با نگاه دقیقتر بیان شود گویاتر است و «عباس ناصری» با دغدغه و تلاش مسائل را بیان کرد.
*
عباس ناصری، هنرمند کارتونیست بجنوردی نیز در این دیدار ضمن شرحی از فعالیتهای هنری خود از جمله کسب 70 جایزه بینالمللی، داوری بیش از 50 جشنواره و نیز دبیری 25 جشنواره گفت: یکی از افتخاراتم برگزاری جشنواره فرهنگ خراسان شمالی بود که با دست خالی اجرا شد و هم اکنون نیز رکورددار شرکتکننده از اقصی نقاط جهان است.
وی اضافه کرد: در این جشنواره هنرمندان 102 کشور جهان شرکت کردند که در مقایسه با بزرگترین جشنوارههای بینالمللی با موضوع آزاد رکورد زده است.
ناصری، طراحی و اجرای برنامه چلّگی و برگزاری دورههای پیاپی آن را از دیگر افتخارات شخصی خود نام برد و اظهار کرد: همیشه در جشنوارهها هنرمندانی معترض بودند که آثارشان دیده نمیشود و تنها سیاهی لشکر هستند، اما ما تلاش کردیم همه هنرمندان در این جشنواره دیده شوند و جایزه آن تحلیل کارها بود و برگزیدگان میتوانستند کمکداور دورههای دیگر باشند و به تعبیری تمام تلاش ما استعدادیابی در حوزه کاریکاتور بود.
وی معرفی هنرمندان برجسته استان با ترسیم چهره و برجستهسازی هنرشان را نیز مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: تلاش کردیم تا مفاخر فرهنگ و استان را در سطح ملی و بینالمللی معرفی کنیم.
گفتنی است، این دیدار در حاشیه برگزاری آیین تودیع و معارفه رئیس حوزه هنری خراسان شمالی انجام شد.
یادآور میشود، اکرم صدیقیکلاته به عنوان اولین بانوی منصوب شده به سمت ریاست حوزه هنری یک استان؛ رئیس جدید حوزه هنری خراسان شمالی شد.
انتهای پیام/
نظر شما